torsdag 3 juni 2010

Veterinärbesök

Våran iller har någon form av cancer men veterinären tyckte han var i bra form... Hon kände igenom honom efter knölar osv och när hon var klar sa hon; -Visst ja, vi ska lyssna på hjärtat också.

Suck, våran lille grabb har blåsljud på hjärtat. Hon trodde inte att det hade något med cancern o göra men för o va säker, skickade hon oss till en veterinär i stockholm som ska gör ultraljud på hjärtat! Så jag ska ringa imorgon o boka tid. Förhoppningsvis är det inte något farligt men det känns bra och kolla upp. Vill inte att han ska lida på något sätt men vill ju heller inte avliva honom om veterinären inte anser att det är nödvändigt och när vi även anser att han verkar pigg.

Han är ju 5år och vanlig ålder för en iller blir oftast runt 7år. Dock finns det dom som blir uppåt 13-14 år också. Så om blåsljudet bara beror på att han är gammal och han kan leva ett drägligt liv till cancern blir för "jobbig" för honom, låter vi honom knalla vidare. Visar dock ultraljudet på hjärtat annat så får vi kanske tänka om.

Svårt när man inte har klara besked så man vet vad man ska göra! Fortsättning följer...

Annars trevlig dag på jobbet men vaaaaaarmt. Sen en lång bilfärd till veterinären och tillbaka. Lite handling av mat och sen bums i soffan. Ska hoppa i säng nu så man orkar jobb och gym imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar