tisdag 1 juni 2010

Smådjur på morgonpromenaden o jobbiga samtal

Vi gick vår vanliga morgonpromenad med lite mat till pippifåglarna. Idag var det ytterligare en ankmamma med ungar. Sååååå söta. Tyvärr såg vi inte till kanadagässen och deras ungar idag.

Tog tag i en massa jobbiga telefonsamtal när jag kom hem från jobbet också. Känns lättare nu när man tagit tag i sakerna. Det ena samtalet var mindre roligt.


Våran lilla Bonzo (illern) har någon skum sjukdom som gör att han inte har så långt kvar och leva. Men mot alla odds har den lilla krabbaten blivit som ung på nytt. Nu ska vi dock på semester och han ska då få bo hos min syster. För att han inte ska trilla av pinnen det första han gör när han kommer till henne, ska vi därför "kolla upp" honom hos veterinären. Visar något i undersökningen att han trots allt är väldigt sjuk kommer vi låta honom somna in. Vet att det är det bästa för djuret som räknas men känns ändå tungt i hjärtat. Olle har lovat o följa med som stöd och vi fick tid redan nu på torsdag kväll. Vi ska åka ända till Mälarens smådjursklinik men det är värt resan! Där är de väldigt kunniga på illrar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar